0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vid 41 års ålder tog Henry officiellt sitt jobb och återvände till första klubben efter 20 år
14 Oct

Vid 41 års ålder tog Henry officiellt sitt jobb och återvände till första klubben efter 20 år

Efter avskedandet av den tidigare tränaren Jardim, den franska Monaco Club meddelade snabbt den nya tränaren. Henry, den legendariska stjärnan som debuterade i Monaco, återvände till den gamla klubben för att ta över bördan. De två sidorna tecknade ett treårigt kontrakt, vilket är Henriks första oberoende coachning.

Henry är också en assistent tränare för belgiska landslaget. I European National League i morse slog Belgien Schweiz 2-1 hemma, och Henry, som assistent till Robert Martinez, avslutade sitt senaste inlägg. I denna VM vann Belgien Belgiens tredje plats med en rekord på 6 segrar och 1 förlust. Detta är den bästa rekordet i European Red Billiga Fotbollströjor Devils World Cup-lagets historia. Henry gjorde också skyldiga bidrag.

För ögonblicket är det Henrys största utmaning att föra röda AS Monaco matchtröja ur förnedringszonen, men före det, hade Henry att bilda sitt eget coachingteam. När allt var han bara en lärarassistent. Chelsea legende kapten Terry, som just meddelade sin pension, blev assisterande tränare av den brittiska kronen laget Vera, assistera den nya tränaren Dean Smith. Kanske en dag i framtiden kommer Manchester United att stå på coachingplatsen för Giggs, och Liverpool-tränaren har Gerrard, Arsenal-tränare har Henry, Lampard och Terry-teamet till Chelsea-tränare ... Den här bilden kan inte föreställa sig.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.