0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom

Det officiella tillkännagivandet av de första fem stora ligorna avbröts. Nästa ...
30 Apr

Det officiella tillkännagivandet av de första fem stora ligorna avbröts. Nästa ...

Frankrikes premiärminister Edward Philippe meddelade att det franska fastlandet kommer att stoppa alla sportevenemang före september, vilket innebär att säsongen 2019-20 Ligue 1 och Ligue 2 inte kommer att startas om. Endast vi kan göra är att sätta på Billiga Fotbollströjor och spela fotboll hemma. Den holländska ligan har tidigare meddelat annullering av säsongen, och Ligue 1 har blivit den första av de fem stora europeiska ligorna som förklarar ett tidigt slut. Efter att den franska regeringen tillkännagav slutet av fotbollssäsongen höll styrelsen för French Professional Football League ett akutmöte för att diskutera säsongens mästerskap i Ligue 1 och Frankrike 2, främjande och nedflyttning och tilldelning av europeiska krigskvoter.

Läs mer

Manchester United sänker inte bara lönen, utan genomför också en överföringsoperation!
02 Apr

Manchester United sänker inte bara lönen, utan genomför också en överföringsoperation!

På grund av den kraftiga nedgången i intäkter från ligans avstängning påverkas för närvarande multiklubbarna i de fem stora europeiska ligorna av epidemin. Sådana jättar som Barcelona, ​​Juventus och Bayern har officiellt meddelat att förstagets spelare kommer att betalas lägre för att upprätthålla den normala driften av klubben.

Läs mer

Bästa födelsedagspresent för 35 år!
03 Feb

Bästa födelsedagspresent för 35 år!

Både Nadal och Federer missade årets final i Australian Open, men CRISTIANO RONALDOs målsituation har aldrig slutat. Turins synlighet var mycket låg på morgonen idag, och scenen var dimmig, men det kunde fortfarande inte stoppa framsteget av CRISTIANO RONALDO.

Läs mer

Byt transaktioner plus stora kontrakt!
18 Jan

Byt transaktioner plus stora kontrakt!

Manchester United-kapten Ashley Young bär Internazionale Milano Billiga Fotbollströjor till Stadio Giuseppe Meazza för 1,5 miljoner euro, du läser det rätt, den 34-åriga Ashley Young och Manchester United-kontraktet gick ut i sommar, och Manchester United har ingen avsikt att förlänga Låga överföringsavgifter . Jag minns fortfarande att Marotta 2014 använde Manchester Uniteds dåvarande kapten Evra till Juve med en överföringsavgift på endast 1,2 miljoner pund. Samma rutin belystes återigen i detta vinterfönster. Om inget annat kommer Tottenham mittfältare Eriksen och Chelsea center Giroud att visas en efter en i Stadio Giuseppe Meazza. Ännu viktigare är att de tre Premier League-spelarna bara spenderade mindre än 30 miljoner euro.

Läs mer

Sätt ett 135-årigt laghistoriskt rekord!
09 Dec

Sätt ett 135-årigt laghistoriskt rekord!

I den 16: e omgången av Premier League vann Leicester City en 4-1-seger över Aston Villa i Villa Park och vann 8 segrar i rad samtidigt som de skapade den längsta vinnande raden i topphistoria laghistoria och fortsatte att rankas som nummer två. Före spelet tillkännagav Leicester City-tjänstemän att de skulle förnya sitt kontrakt med tränaren Rodgers till 2025. Rodgers årslön efter förnyelsen nådde 8 miljoner pund, vilket är högre än Klopp, vilket är tillräckligt för att visa bestämningen av Leicester City Styrelse för att behålla honom.

Läs mer

Denna utmärkelse är ett stort erkännande för Lampard!
10 Nov

Denna utmärkelse är ett stort erkännande för Lampard!

Idag tillkännagav Premier League officiellt att Chelsea-tränaren Frank Lampard besegrade Klopp, Rogers och andra fyra tränare, valdes till Premier League-bästa tränare i oktober, han var den enda tränaren som ledde laget i oktober för att vinna alla matcher, detta är hans första gång i coachingkarriären för att få detta pris. I Premier League i oktober tog Chelsea en seger med tre spel, gjorde 9 mål och förlorade bara 3 mål, rangordnade från mitten till toppfyra.

Läs mer

Golden Globe Awards? Detta är inte det viktigaste, det viktigaste är den kollektiva ära!
22 Oct

Golden Globe Awards? Detta är inte det viktigaste, det viktigaste är den kollektiva ära!

Frankrikes fotboll släppte kandidatlistan för årets Golden Globe Awards, CRISTIANO RONALDO förväntas bli vald till tävlingen, vilket är hans 16: e år i rad att väljas till utmärkelsen och skapar ett nytt rekord. Men Cristiano Ronaldo betonade i pressmeddelandet före Lokomotiv Moskva hemma i Champions League: "Just nu är personlig ära inte det viktigaste, vi måste fortsätta vinna matchen." Som han gjorde i det 700: e målet i sin karriär Om du fokuserar på spelet kommer rekorden att följa. Cristiano Ronaldo vet tydligt vad man ska fokusera på. Han tycker om att vinna spelet med sitt eget mål.

Läs mer

Från 250 000 till 100 miljoner! Han har uppskattat 400 gånger på 8 år!
13 Sep

Från 250 000 till 100 miljoner! Han har uppskattat 400 gånger på 8 år!

Just igår fortsatte den holländska kaptenen och Liverpool-kärnan Virgil van Dijk att sätta rekord. Han blev den första vakten i historien som nådde 100 miljoner euro. Sedan han öppnade sin karriär 2009 har värdet på Virgil van Dijk ökat och har aldrig sjunkit. Vid arbetet i Groningen, Nederländerna, 2011, var Virgil van Dijk bara värd 250 000 euro. Vem kan förvänta sig, under de senaste åtta åren, Virgil van Dijk värd från 200 000 euro till 100 miljoner euro, en total ökning på 400 gånger. Detta är inte toppen, och det är mycket troligt att det kommer att stiga ytterligare.

Läs mer

Messi och Cristiano Ronaldo ger oss mer än bara trevlig fotbollsförmåga!
22 Aug

Messi och Cristiano Ronaldo ger oss mer än bara trevlig fotbollsförmåga!

Messi och Cristiano Ronaldo, dessa två män som stod på toppen av fotbollsdomänen gav fansen mer än 15 år av underbara stunder. De bör oundvikligen jämföras, inklusive lagutmärkelser, personliga utmärkelser och uppgifter om domstol. Tävling är sportens charm, och fotboll är också spännande på grund av deras konkurrens. De spelar mot på planen betyder inte att deras tidigare förhållande är på motsatt sida.

Läs mer

En målfest som inte släpper ner dig!
14 Aug

En målfest som inte släpper ner dig!

Den 17 augusti börjar Bundesliga-öppnaren som många fans bryr sig om att börja! Säsongen 2019/20 kommer att starta av Bayern München och Hertha Berlin på Allianz Arena. Den försvarande mästaren Bayern München blir tolfte gången för att slåss om den nya säsongöppnaren. Sedan 2002 kommer varje säsongsöppnar att delta i den försvarande Bundesliga-mästaren förra säsongen. Det blev aldrig 0: 0-poäng i öppnare. Bayern har varit väldigt starkt i öppningsspelet de senaste åren. Spelare som bär Bayern Billiga Fotbollströjor gjorde poäng i varje öppnare, och förutom tre oavgjort (båda 2: 2) har de försvarande mästarna vunnit 14 öppnare. Den här gången, tror du att de kan göra mål hur många mål i öppnare?

Läs mer

Visar 1 till 10 av 133 (14 sidor)
Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.