0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tidigare Manchester United nr 7 kommer att återvända till Premier League, den totala överföringsavgiften är världens bästa 4!
19 Oct

Tidigare Manchester United nr 7 kommer att återvända till Premier League, den totala överföringsavgiften är världens bästa 4!

Medierna avslöjade att Di Maria sannolikt kommer att återvända till Premier League nästa säsong för att spela. Den argentinska stjärnan Di Maria, som spelade i Real Madrid och den röda Billiga Fotbollströjor av Manchester United, spelar för närvarande för de franska jättarna Paris Saint-Germain. Hans kontrakt med laget kommer att löpa ut nästa sommar. Bakslaget i förhandlingarna om förnyelse av kontrakt med Paris är en viktig anledning till att Di Maria vill överföra.

Di Maria har vunnit La Liga assisterar kungen, Champions League bistår kungen, Champions League final MVP, de franska assistenterna och andra utmärkelser, är en sida av förmågan inte bättre än Özil. På spelarens kumulativa överföringslista rankade Di Maria fjärde i världen med 179 miljoner euro. Andra endast till hans lagkamrater Neymar och Mbappé i Paris, och före detta Real Madrid lagkamratCristiano Ronaldo.

I 2014 spelade Di Maria för Manchester United i No. 7 Manchester United matchtröja av Red Devils legend. Hon gick med i Grand Paris sommaren 2015 och har spelat förrän nu. I VM i Ryssland mötte Di Maria världsmästarens våg som den sista mästaren Frankrike gjorde. Samtidigt, i de 12 matcherna i den stora Paris den här säsongen, överlämnade Di Maria också 6 bollar och 3 assisterar. Kanske nästa år kommer vi att kunna uppskatta ängelns utmärkta färdigheter igen i Premier League.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.