0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Sätt ett 135-årigt laghistoriskt rekord!
09 Dec

Sätt ett 135-årigt laghistoriskt rekord!

I den 16: e omgången av Premier League vann Leicester City en 4-1-seger över Aston Villa i Villa Park och vann 8 segrar i rad samtidigt som de skapade den längsta vinnande raden i topphistoria laghistoria och fortsatte att rankas som nummer två. Före spelet tillkännagav Leicester City-tjänstemän att de skulle förnya sitt kontrakt med tränaren Rodgers till 2025. Rodgers årslön efter förnyelsen nådde 8 miljoner pund, vilket är högre än Klopp, vilket är tillräckligt för att visa bestämningen av Leicester City Styrelse för att behålla honom.

Det råder ingen tvekan om att Rodgers har tagit lagets kampeffektivitet till en ny nivå efter att ha kommit in i Leicester City i början av året. Under hela denna åtta matchers vinnande rad gjorde Leicester City totalt 25 mål och förlorade bara 3 mål. Förhållandet mellan mål och förlora nådde 25-3.

Om det inte var för att den röda Billiga Fotbollströjor-armén Liverpool var för stark, är Leicester City fullt kvalificerad att leda toppen. På grund av instabiliteten i Manchester City har Leicester City faktiskt blivit Liverpools främsta rival. Leicester City möter Liverpool hemma den 27 december. Varför inte köpa Leicester City matchtröja för att stödja dem?

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.