0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Samma ram för första gången på två år!
08 Oct

Samma ram för första gången på två år!

Det är en annan klassisk två-tandstrid. Jämfört med VM 2018 i Ryssland, den här gången den klassiska bilden sker i omklädningsrummet. Kamraterna Ramos och Pepe, som tillbringat många år i CRISTIANO RONALDOs karriär, samlades i omklädningsrummet efter matchen. Detta är en tweet från Ramos på sociala medier efter matchen, med texten "Vi är fortfarande tillsammans och kommer att vara det i framtiden. Det är trevligt att träffa er, mina vänner."

Sedan CRISTIANO RONALDO lämnade Real Madrid efter VM 2018 i Ryssland har han aldrig varit i kontakt med Ramos, och många medier har rapporterat att de två är i strid. Innan matchen fotograferades de två och chattade i spelarkanalen. Från bilden kan vi se att denna portugisiska Billiga Fotbollströjor av CRISTIANO RONALDO har ett stycke skrivet på den. Enligt rapporter skrev CRISTIANO RONALDO i Juventus matchtröja: "Ge det till min vän Sergio, med all min vänskap"

Det vänliga samspelet mellan de två bröt igenom de falska rykten om att de gamla kamraterna var mångsidiga. Deras vänskap kommer inte att förbli under 2018, och deras fysiska förhållanden också. I det här spelet tog CRISTIANO RONALDO en grupp portugisiska rotationsspelare för att springa in i uppställningen, och prestationen var fortfarande iögonfallande. Förra helgens styrka undertrycktes till nu. Tre krigare som en gång var fulla av blod. Idag är fortfarande den mest konkurrenskraftiga veteranen i fotboll, vår ungdom kommer inte att sluta!

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.