0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Pogba kan lämna Manchester United nyligen!
28 Sep

Pogba kan lämna Manchester United nyligen!

Igår var det två stora händelser i England League Cup. Manchester City-dubbelarna var mot lågnivå motståndare, men resultaten var olika. Manchester City slog motståndaren 3-0 och avancerade till nästa omgång, medan Manchester United slog straffspelet (9-10) på Old Trafford till Derbyshire-laget ledt av Lampard och slutade i tredje omgången. Med tanke på det faktum att många fans som köpte Billiga Fotbollströjor hade varit missnöjda med den "dyraste stjärnan" Sanchez dåliga prestanda på domstolen, var Marshall, som ersatte Sanchez i det här spelet, mycket aktiv och bidrog till lagets första mål, men publik 5 skott och 0 skott är fortfarande mycket pinsamt, Manchester United slår tillfälle att göra fansen ledsna.

Att dras in i övertiden av Derbyshire, kände några fans att målvakten Romero var huvudorsaken till det röda kortet i 67: e minuten i matchen, men Manchester Uniteds övergripande brott var i en nedgång. På defensiv slutet skapades 22 motståndare av motståndaren. Det är sant att målvakten blir det röda kortet och brottet kommer att vara ogynnsamt.

Medierna erkände bilden av Pogba som lämnar halvvägs. Rapporten hävdade att nr 6 Manchester United matchtröja Pogba redan hade begärt en överföring från Manchester United. Han ville inte spela under Mourinho. Enligt rapporter har Manchester United satt ett pris på 200 miljoner pund för Pogba, och Pogba och Manchester United har ett treårigt kontrakt. Det sägs att Barcelona, ​​Paris, Juventus vill underteckna VM-mästare mittfältare.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.