0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Oturligt tyskt lag upprörde sina fans igen
18 Nov

Oturligt tyskt lag upprörde sina fans igen

Efter fortsättningen misslyckades med att kvalificera sig till 2016 europeiska cupen och världscupen 2018, gjorde den orange Billiga Fotbollströjor-legionen nederländerna en stark insats från botten. I UEFA: s nationella liga A-nivå första gruppfokus kamp, ​​Nederländerna 2-0 beated Frankrike, gav den nya VM-mästaren förlorad första gången på 17 månader och lät också det tyska laget av VM 2014-mästaren falla från A nivå till B-nivå i förväg.

På bara ett år har det nederländska laget förändrats dramatiskt. Ronald Koeman tog sitt anställning, det här är det första steget i rekonstruktionen av nederländsk fotboll. Koeman är bra på att coacha unga spelare, vilket är mycket lämpligt för Nederländerna. Koeman byggde laget med Liverpool försvarare van Dijk och tidigare Manchester United Wenger Depay, medan han rekryterade många unga spelare. Det här nederländska laget visar kamp effektivitet.

I Frankrike har Nederländerna inte besegrat sina motståndare i 10 år, men rekordet av besvikelse är tänkt att vara bruten. I det franska laget, utan Pogba, har den orange Nederländerna matchtröja-armén tagit initiativ från början. Förra gången Frankrike förlorade spelet till Nederländerna var i juni 2017, slutade Nederländerna den 17-månaders officiella matchen obevekad rekord av världscupen Frankrike 2018.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.