0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Mästerskapsspänningen hålls till slutet!
13 May

Mästerskapsspänningen hålls till slutet!

Den sista men en omgången av Bundesliga i 2018/19 säsongen slutade. Bayern tecknar, Dortmund vinna, mästerspänningen behölls till slutet. Bayern missade matchpunkten, mästerspänningen behålls till slutet!

1. Bayern München (75 poäng, 52 målskillnad)

2, Dortmund (73 poäng, 35 målskillnad)

I Bundesliga-historiens historia har inget lag någonsin förlorat mästerskapet i "ligan har 2 rundor med 4 poäng led", men Dortmund-spelare och fans har alltid trott att det kommer att bli "mirakel".

Fläktar som köpte Dortmunds Billiga Fotbollströjor på stativet höll en halsduk med sloganet DIG KOMMER ALDRIG VÄLJA ALONE, vilket uttrycker sin beslutsamhet att slåss laget tillsammans. Dortmunds och konkurrent Bayerns framträdande i denna omgång besviknade inte de fans som köpte Dortmund Borussia Dortmund matchtröja. Bayern, som håller matchpunkten, kan knappt hitta ett effektivt sätt att ta itu med RB Leipzig och dra fotspåren i Bayern försvar.

Även om Düsseldorf gjorde mycket problem för Dortmund, med målen Pulisic, Delaney och Götze, fick Dortmund de 3 poäng de önskade, och det är de villkor som måste uppfyllas om de vill bli mästare.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.