0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool vann mästerskapet i en annan stadion!
31 Mar

Liverpool vann mästerskapet i en annan stadion!

Den här säsongens Premier League-situation är oförutsägbar, Liverpool-tränaren Klopp och hans spelare attackerar helt och hållet Premier League-mästaren, vilken ära de inte har segrat på 27 år.

Men på andra slagfältet kan fans som köpte Liverpool Billiga Fotbollströjor fira med champagne. I oktober förra året meddelade Premier League officiellt att de har nått ett samarbetsavtal med EA för att starta ePremier League. I den första Premier League-e-sportsturneringen spelade F2Tekkz för Liverpool. I ansiktet av KyleLeese__ som spelade för Manchester United tog F2Tekkz ledningen i 4-1 i första omgången. I andra omgången av matchen vann F2Tekkz 2-1. F2Tekkz vann mästerskapet 6-2 i två omgångar!

Efter att ha bestämt vinnaren, kysste F2Tekkz med spänning på Liverpools laglogo på Liverpool matchtröja. Det här är förstås ett minnesvärt ögonblick! Detta är inte bara ett personligt ära ögon som hör till F2Tekkz, men den första England Premier League-mästaren i Liverpool historia föddes! Nu är det showtid för Klopp och Liverpool-spelare, den verkliga Premier League-mästaren, Liverpool och Manchester United som kan vinna i slutet?

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.