0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Juventus meddelade officiellt att Matthijs de Ligt anlände till Turin
21 Jul

Juventus meddelade officiellt att Matthijs de Ligt anlände till Turin

Scenen slutligen kom till ett slut. Juventus meddelade officiellt att Matthijs de Ligt anlände till Turin, och för en månad sedan hade Matthijs de Ligt, som var inbjuden av Cristiano Ronaldo, inte ledt honom ner och kom äntligen. För caddy är det verkligen en dröm som går i uppfyllelse.

Tidigare sa han i en intervju: "När jag var barn, spelade fotboll i trädgården, ville jag alltid vara Cristiano Ronaldo. Det var när han spelade för Manchester United var hans Billiga Fotbollströjor min första fotbollströja jag köpte. "

Efter många år var han villig att konkurrera med sina barndomsavgudar och blev inbjuden att bli lagkamrat. Erfarenheten av att jaga stjärnor är tillräckligt för att bli en modell för unga människor.

Caddy kommer att bära Juventus FC Bayern München matchtröja för andra gången i planen. För 9 år sedan var Europa League Juventus i match mot Ajax. Den blonda caddy som står framför Marchisio är dagens Matthijs de Ligt, och hoppas att den här unga mannen kan ta över Chiellini i framtiden. Bli kärnan i Zebra Legion.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.