0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hoppa ut ur komfortzonen, Cristiano Ronaldo lever ut vad han vill!
05 Nov

Hoppa ut ur komfortzonen, Cristiano Ronaldo lever ut vad han vill!

Igår gjorde Cristiano Ronaldo än en gång Turin-fansen till ett exklusivt minne om honom under andra halvan av stopptiden. Även i sista minuten av spelet, laget har vunnit spelet och han kommer inte att missa någon chans att skriva poängen. I den 86: e minuten i spelet har C Ronaldo i No. 7 Billiga Fotbollströjor en bra möjlighet att bryta dörren. Kanske är den första reflektionen i allas ögon att Ronaldo hanterar ett direkt skott, men resultatet är ett kors. Efter höghastighetspluggen i Cuadrado vann han säsongsens första mål.

Han gjorde inte bara 12 av Juventus 24-ligan mål, utan också den enda heltidsspelaren i Juventus. Fakta visar igen att C Ronaldo hade en Juventus matchtröja och kom till Serie A inte för hälsa. Resan till Turin är hans drömresa och en karriärutmaning. Det är inte en så kallad komfortzon. Han och Juventus behöver båda mästare!

Juventus kommer att välkomna Manchester Uniteds kvalificeringsnyckel i Champions League i mitten av veckan. I helgen bortamatch mot Milan, för Juventus, som har många skador, är det här spelet den största utmaningen av säsongen hittills. Det råder ingen tvekan om att Cristiano Ronaldo kommer att vara Juventus nyckel sir.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.