0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Golden Globe Awards? Detta är inte det viktigaste, det viktigaste är den kollektiva ära!
22 Oct

Golden Globe Awards? Detta är inte det viktigaste, det viktigaste är den kollektiva ära!

Frankrikes fotboll släppte kandidatlistan för årets Golden Globe Awards, CRISTIANO RONALDO förväntas bli vald till tävlingen, vilket är hans 16: e år i rad att väljas till utmärkelsen och skapar ett nytt rekord.

Men Cristiano Ronaldo betonade i pressmeddelandet före Lokomotiv Moskva hemma i Champions League: "Just nu är personlig ära inte det viktigaste, vi måste fortsätta vinna matchen." Som han gjorde i det 700: e målet i sin karriär Om du fokuserar på spelet kommer rekorden att följa. Cristiano Ronaldo vet tydligt vad man ska fokusera på. Han tycker om att vinna spelet med sitt eget mål. Varje gång Juventus spelar hemma, när sonen som bär Juventus Billiga Fotbollströjor hejar sitt mål på tribunen, är detta källan till hans lycka. ”

Cristiano Ronaldo talade specifikt om det offensiva systemet som Sarri förde till Juventus. Den stora attacken var DNA i Cristiano Ronaldos ben. Teamet är mer och mer säker på Sarris nya kontrollsystem. Med molnens samarbete är fansen som köpte Juventus matchtröja mycket roliga. Mini Luos glädje, CRISTIANO RONALDO är glad, detta är fotbollens största charm.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.