0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
En annan superstar tackar Premier League!
07 Jan

En annan superstar tackar Premier League!

Igår kväll var England FA Cup, mer än 20 matcher hölls på olika stadioner, och scenen var anordnad på Stamford Bridge gjorde fans som köpte Chelsea Billiga Fotbollströjor mest ledsen. Den 31-årige Cesc Fabregas var den spelare med mest hjälp i Premier League, spelade sista slaget i Chelsea. Om det inte finns någon olycka, kommer den spanska mittfältaren farväl till England-fältet nästa vecka.

Det är ingen hemlighet att Fabregas avgång i vinteröverföringsfönstret. Den här säsongen ledde Chelseas nya tränare Sarri bara honom att spela sex gånger i ligan. Startlinjen är bara en gång. Om det inte går att ändra tränarens envisa tänkande, är lämnar ett bättre val för varandra.

Insåg att han var på väg att avsluta det sista spelet, Fabregas gick långsamt ner och kramade med Hazard och höjde sedan sin vänstra hand för att vifta till fansen som bär Chelsea matchtröja och använde sin högra hand slå laglogotypen på bröstet. Då kan Fabregas tårar inte sluta falla. Kan den 31-årige Fabregas få den andra våren som 32-årig Pirlo Juventus?

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.