0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Efter att Ronaldo återhämtat sig gjorde han mål på 1 minut!
05 Nov

Efter att Ronaldo återhämtat sig gjorde han mål på 1 minut!

Mannen kom tillbaka, han tog på sig Juventus Billiga Fotbollströjor igen, och han kom när Juventus behövde honom mest! När Juventus utjämnade poängen under första halvlek till mer än 60 minuter i andra halvlek kunde laget inte hitta ett genombrott i den offensiva änden. Vid den här tiden ersatte Pirlo Ronaldo på bänken med Dybala.

Bara en minut efter att Ronaldo spelat kom fansens bekanta röst tillbaka! Morata, mannen som hade stått på offside-linjen tidigare, skickade en diagonalplugg till Cristiano Ronaldo, som vet bäst om att springa utan bollen. Han passerade målvakten och avslutade målet. Resultatet skrevs om till 2-1! Under de senaste 19 dagarna kan allt som Ronaldo har betalat i gymmet hemma ses med blotta ögat. Det finns inget i denna värld som kan vägra Ronaldo att göra mål och vända tidvattnet.

När laget är fullt av skador och har gått igenom den intensiva tävlingen i UEFA Champions League i mitten av veckan är laget väldigt, väldigt trött. Juventus mötte motståndarens höga position och var en gång svårt att organisera en effektiv attack. Låt presidenten ändra allt! Att vinna eller förlora kan vara en omedelbar fråga, och sedan tog Rabiot den långa passningen från Chiesa och bröt sig in i straffområdet och skrev om resultatet till 3-1. Fortsätt alltid med nästa mål, uppenbarligen är det Ronaldos strävan, för att inte tala om idag. Det är Juventus-klubbens 123-årsdag. Vad sägs om lite glasyr på kakan? I slutet av spelet hade han på sig en ny Juventus matchtröja och stod själv på straffplatsen. Med en härlig skedstraff satte han hela matchen till 4-1. Detta borde vara första gången presidenten fullbordar en straffespark i ett formellt spel. Så många, Niubi är över. Det mest passionerade ögonblicket är tillbaka!

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.