0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Dybala Americas Cup undertryckt, släppt i ligan!
07 Jul

Dybala Americas Cup undertryckt, släppt i ligan!

Dybala, som bär NO.10 Billiga Fotbollströjor, släppte trycket i sitt hjärta (denna America's Cup har undertryckts för länge!), I 22: e minuten av spelet svarade han från UrosRoser, stoppade, tog och sköt kort tid, omskrivning av poängen till 2 -0! Eftersom laget var brist på kreativitet i mittfältet och lagets defensiva tekniska och taktiska system under förra säsongen, är Massimiliano Allegri starkt beroende av sprängvingen och behöver också en vävnadstyp framkant, men Dybala är inte de två typerna. Detta gjorde honom också oförmögen att spela en betydande kemisk reaktion med Cristiano Ronaldo.

Med den profilerade offensiva flaggan Surrey, Allianz Arena i Turin, kan Dybala visas i sin bättre position, och Surrey har tydligt definierat den taktiska idén att springa och ersätta singelpunktet, vilket är bra för Dybala.

Dessutom tar Ramsey och Rabiot i Juventus matchtröja, som är bekanta med mittfältet, Juventus mittfältkonfiguration är uppenbarligen bättre än Argentina för nu, och Dybalas makt nära straffområdet har mer utrymme att spela. Hans prestation i straffområdet, som om att ge Sarri en ny säsongs offensiva idéer, även om bollen inte bildade ett mål, men efter att ha sett lagkamraterna tar bollen, är första gången fortfarande ganska bra. Ännu viktigare kan han dela Cristiano Ronaldos offensiva tryck.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.