0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Denna utmärkelse är ett stort erkännande för Lampard!
10 Nov

Denna utmärkelse är ett stort erkännande för Lampard!

Idag tillkännagav Premier League officiellt att Chelsea-tränaren Frank Lampard besegrade Klopp, Rogers och andra fyra tränare, valdes till Premier League-bästa tränare i oktober, han var den enda tränaren som ledde laget i oktober för att vinna alla matcher, detta är hans första gång i coachingkarriären för att få detta pris. I Premier League i oktober tog Chelsea en seger med tre spel, gjorde 9 mål och förlorade bara 3 mål, rangordnade från mitten till toppfyra.

Att veta att när han tillträdde tillträdet på Stamford Bridge Stadium i juli i år var inte Lampards coachingmöjligheter optimistiska. Vid den tiden mötte Chelsea också ett överföringsförbud och avgång från kärnan Hazard. Omvärlden trodde inte att Lampard kunde förändra denna situation på Stamford Bridge Stadium. Även fansen som köpte Chelsea Billiga Fotbollströjor var inte optimistiska. I de brittiska mediernas tillkännagivande av Premier League-tränarens utodslista är Lampard och Solskjærs odds 1 för 7 och bundna till första plats.

Men efter tre månader erövrade Lampard initialt media och fans. Även om hans första show besegrades på 0-4 i Old Trafford, var hans högt tränade ungdomar som Abraham, Mount, Tomori, Odoi och Reece James mycket konkurrenskraftiga och plockade gradvis upp blå Chelsea matchtröja-arméer. De 56 miljoner Pulišić började också integreras i laget och Chelsea började en riktig ungdomsstorm.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.