0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Atletico tjänsteman sade att 120 miljoner inte räcker för att betala likvida skador!
15 Jul

Atletico tjänsteman sade att 120 miljoner inte räcker för att betala likvida skador!

Barcelona meddelade i går kväll att det hade betalat 120 miljoner euro av likvida skador på Atletico Madrid. Fransk anfallare Griezmann gick med och undertecknade ett femårigt kontrakt. Griezmanns kontraktsbrott i Barcelona var så hög som 800 miljoner euro. Griezmann, 28 år gammal, spelade 48 gånger i Atletico Billiga Fotbollströjor förra säsongen och bidrog med 21 mål och 10 assisterade.

Griezmann blev den 10: e spelare i fotbolls historia för att bryta igenom 100 miljoner euro. I sommar nådde Felix, Griezmann, Hazards överföringsavgift eller översteg 100 miljoner euro. Toppspelarna i fotbollsverdenen har gått in på 100 miljoner epoken.

För Griezmanns bär på Barcelona FC Barcelona matchtröja tillkännagav Griezmann den 14 maj att han skulle lämna klubben, vilket inträffade innan de likviderade skadorna förändrades. Atletico Madrid bad Barcelona att betala 200 miljoner euro i likviderade skador. Det verkar som om Griezmanns överföring fortsätter ett tag före det sista kapitlet. Atletico Madrid är beredd att ta de två sätten: fotbollsindustri och civilrätt, samtidigt som man frågar Barcelona och Griezmann att återhämta de återstående 80 miljoner euro.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.