0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Allianz Arena är full av kärlek denna dag!
20 May

Allianz Arena är full av kärlek denna dag!

På den här dagen kom den vackra gamle mannen Buffon tillbaka. Den dominerande kungen Llorente kom tillbaka. Det nya stödet Ramsey kom också. Det var en natt av tårar och passion. Juventus män sattes på en helt ny The Billiga Fotbollströjor, välkomna Serie A 8 champions trophy, kommer också att skicka bort tränaren Allegri som lämnade slutet av säsongen och pensionerade Barzagli.

Motståndaren Atalanta är laget som har gjort Juventus lider denna säsong. På en sådan speciell natt är zebra legionen inte avsedd att lämna några ånger. I den 61: e minuten ersätter Mandzukic tillbaka Barzagli. Målet som skickas farväl till den här försvararen har krediterat för otaliga, och noteringen stod till 1-1!

Barzagli njöt av åskådande applåder från Allianz Arena och glada tårar. Dessa 8 på varandra följande mästerskapen kom med, med denna ära att ta av zebra Juventus matchtröja, ingen ånger! Innan koppen bestämde arrangören den mest speciella länken. Spelarna var välkomna av caddiesna i sin tur, och Cristiano Ronaldo finale debuterade för att få decibel och känslor till den högsta punkten! När kapten Chiellini höll Serie A-trofén, blev himlen av Turin lättare!

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.