0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
7 mål i 10 matcher! Men det är inte det sätt som Cristiano Ronaldo bra på
31 Oct

7 mål i 10 matcher! Men det är inte det sätt som Cristiano Ronaldo bra på

Förra veckan var den spanska nationella derbyen. Cristiano Ronaldo som bar 7 Billiga Fotbollströjor tog ledningen i Serie A-matchen mot Empoli i bortspelet. Juventus, som var vid en kritisk tidpunkt, vred om sin motståndare och bevisade sitt värde. Denna anti-fysiska anti-world-våg är också tillräckligt för att italienska medier ska spränga en säsong.

I den senaste Juventus-tävlingens 14 mål deltog Cristiano Ronaldo direkt i 10 av dem, det kan sägas att han nu är Juventus huvudpelare lidit ett stort antal skador och det övergripande tillståndet är inte bra.

Efter FIFA-tävlingen, inklusive tre matcher inklusive ligan och Champions League, gjorde Cristiano Ronaldo 3 mål och skickade 1 assists. Han löste Juventus olika problem med nästan en person. Dessutom är Cristiano Ronaldo s 7 liga mål inte de som han är bäst på, för att inte nämna något annat. Från de 4 bästa ligamålen är 3 från vänster fot och endast 1 är från målet. Rätt fot är den bästa förklaringen! Under de senaste 10 Serie A matcherna såg vi bara en Ronaldo som hade på sig Juventus matchtröja gjorde mål och ett mål med en boll. Presidentens mer kraftfulla målfria mål, fortfarande inte utvecklat i Juventus, sa att detta inte är den mest kraftfulla Ronaldo.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2019 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.