0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
347 miljoner signerade Premier League 3 stora stjärnor!
04 May

347 miljoner signerade Premier League 3 stora stjärnor!

Efter Zidane coachade Real Madrid är rykten om Real Madras sommarteckningar oändliga. En förutsägbar situation är att många av Premier League-jättarna blir hårdast drabbade av Real Madrid. Planen på 540 miljoner euro, denna sommar, Real Madrid-signeringskostnader kommer säkert att skapa ett oöverträffat antal.

Real Madrid har den bästa chansen att få Chelsea kärn Hazard. Med Hazards befintliga kapacitet och marknadsförutsättningar, om kontraktet inte är i det sista året, kommer Chelsea sannolikt att sälja honom ett pris på 150-200 miljoner. Hazard har redan träffat avtal med Real Madrid om kontraktets personliga villkor och överföringen är en förutgående slutsats.

Efter att Cristiano Ronaldo gick med Juventus förra året var Real Madrid nr 7 Billiga Fotbollströjor kort bär på Mariano, men den här mediokra skytten kunde inte bära vikten av den vita nr 7-tröjan. Det förväntas att han efter Hazard kommer att få den 7: e Real Madrid matchtröja av Real Madrid och låta också 7: e Real Madrid återge ära.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2020 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.