0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tung! Grand Paris lindrar chefen, Pochettino är här
26 Dec

Tung! Grand Paris lindrar chefen, Pochettino är här

Julafton var inte alls säker, och det fanns tunga nyheter från den europeiska fotbollen: Paris Saint-Germain-tränare Tuchel avskedades igår kväll och Paris-tjänstemannen förväntas officiellt meddela Tuchels avskedande senare. I en fransk Ligue 1-match igår kväll, lokal tid, befallde Tuchel bara Paris att slå Strasbourg 4-0, men till ingen nytta sa fansen som köpte Billiga Fotbollströjor, enligt franska medier, att Tuchel gjorde det före matchen. Lärde mig nyheterna att han skulle få sparken.

Paris sportchef Leonardo meddelade skjutordern till Tuchel på uppdrag av klubben. Naturligtvis fattades inte beslutet av Leonardo, som ryktades vara i konflikt med Tuchel, utan Paris president Nasser. Tuchel tränade Paris sommaren 2018 och hans kontrakt med laget löper ut om ett halvt år. Under de senaste två åren ledde Tuchel laget till att vinna 2 Ligue 1-titlar, 1 franska cupen, 1 franska ligacupen, 2 franska Super Cup, totalt 6 mästerskapstroféer. Och förra säsongen ledde Paris till Champions League-finalen för en aldrig tidigare skådad tid, vilket skapade det bästa rekordet i laghistoria. I den nya säsongen på grund av spelarens infektion av den nya kronan och skadorna har Parisrekordet fluktuerat kraftigt. Även om Champions League-gruppspelet kom till toppen av linjen, men efter 17 omgångar av Ligue 1 förlorade 4 matcher, med 11 segrar, 2 oavgjorda, 4 förluster och 35 poäng. Rankade tredje i Ligue 1.

Men den verkliga anledningen till Tuchels avskedande var inte hans rekord. Enligt analysen av fansen som köpte Paris Saint-Germain matchtröja, kom Tuchels avskedade arbetsgivare från internt tryck från klubben. Paris-cheferna tror att Tuchel saknar inflytande på laget och inte går bra med stora namnstjärnor. Harmoni, kommunikationsförmåga uppfyller inte de standarder som krävs i Paris.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.