0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Maradona Stadium, vi ses den 15 februari!
02 Dec

Maradona Stadium, vi ses den 15 februari!

Under det senaste dygnet har världen värderat minnet av fotbollskungen Maradona. Fotbollskungen har lämnat de bästa åren i sin karriär till Apennines Naples. Han är som kungen på Sao Paulo Stadium, som snart kommer att döpas om till Maradona Stadium. Kanske många fans som köpte Billiga Fotbollströjor inte personligen kunde känna de speciella känslorna mellan Maradona och hemmafans på denna stadion, men genom följande film, Maradonas höga status som en kung, kommer du definitivt att kunna uppskatta oändliga känslor i galenskapen av fansen.

Maradona-stadion var innesluten i fyrverkerier. Fans gav den förra mästaren på denna stadion det sista avskedet. Naples spelare på stadion klädd i uniform Maradona tröja nr 10 för att hylla en tyst hyllning till mästaren. Det hände att denna dag Neapel spelade mot Rijeka hemma i Europa League. Hela Neapel bar Maradonas nr 10 SSC Napoli matchtröja och gav adjö till kungen. Hemmalagets tröja nr 10 kommer alltid att tillhöra Maradona. Idag lägger vi åt sidan klagomålen från Neapel och Juventus och bara ger respekt för Juventus starkaste motståndare Diego Maradona.

Det rapporteras att i själva verket redan Juventus-spejdare hade besökt Maradona i Sydamerika i slutet av 1970-talet. Kändis Sivoli hittade till och med Maradona personligen. Men Maradona, som var barn vid den tiden, hade ännu inte gjort ett bra jobb. Förberedelserna för landning i Europa, denna ödetid som tycktes ordnas av himlen, slutade så småningom utan problem. Maradona blev den eviga motståndaren till Zebra-armén.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.