0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Liverpool vinters transferfönster grävde 40 miljoner tonåringar?
07 Oct

Liverpool vinters transferfönster grävde 40 miljoner tonåringar?

Chelsea och Liverpool tävlar nu om Monacos mittfältare Aurelien Tchouameni. 21-åringen är känd som "nya Pogba" och han är också den nya franska landskampen. Hans överföringsavgift uppskattas till 40 miljoner euro. Och det röda Billiga Fotbollströjor Liverpool måste också möta Chelseas konkurrens. För Chelsea förbereder sig också för att göra ett erbjudande till den 21-åriga franska tonåringen. Det verkar som att ännu ett "rödblått krig" på överföringsmarknaden är oundvikligt.

Liverpool letar nu efter en ny mittfältare. Efter att Wijnaldum lämnade gjorde de inte ett motsvarande tillskott, så de hoppas kunna lägga till nya mittfältare för att bära Liverpool matchtröja under vinterfönstret. Efter noggrann övervägande är Klopps val Monaco mittfältare Aurelien Tchouameni.

Ursprungligen betraktades Aurelien Tchouameni som Frankrikes framtida mittfälthopp när han gick in i Bordeaux första lag, men eftersom en annan bror med en liknande position var Camawenga yngre och mer lysande, var hans rampljus också undertryckt. Men i själva verket är hans prestation jämförbar med geni som nu har flyttat till Real Madrid. Från början av säsongen 18-19 gick Tuvalumeni ombord på franska Ligue 1, i genomsnitt 2,6 stjäl och 1,6 avlyssningar per match, förutom 1 avlyssning, har en utmärkt avlyssningsförmåga på mittfältet. När det gäller passeringar var han i genomsnitt 2,1 långpass och 0,4 stjäl per spel.


Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.