0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Juventus är ute, Ronaldo?
15 Mar

Juventus är ute, Ronaldo?

I andra omgången av 1/8 finalen i Champions League besegrade Juventus Porto 3-2 på hemmaplan, med ett totalt poäng på 4-4. På grund av nackdelen med bortamål var de ur spelet och stannade i topp 16 i två år i rad. Cristiano Ronaldos prestanda i detta spel har kritiserats. I övertidsspelet kritiserades Cristiano Ronaldo hänsynslöst av fotbollsvärlden efter sin motståndares frispark för sin "dodge ball". Vad tycker du om att köpa Billiga Fotbollströjor?

Trötthet eller val, under andra halvan av UEFA Champions League-knockout-rundan, lät motståndarens inställda boll passera så lätt, Cristiano Ronaldo gjorde uppenbarligen ett misstag. Cristiano Ronaldo, klädd i Juventus nr 7 Juventus matchtröja, mötte sitt hemstadslag. Han förväntade sig inte att passera lätt och återvända till sin hemstad. Vissa var trög prestanda och oändlig otur. På 210 minuter av de två omgångarna flydde nästan Cristiano Ronaldo i offensiven, men blev direkt ansvarig för att släppa in målet i sista stund.

Vad är du rädd för? Juventus betalade mycket pengar för att bjuda in Ronaldo att starta Champions League-drömmen. Som ett resultat drogs de till Champions League-utslagsrundorna i tre år i rad, och de slösades bort hemma i tre år i rad.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.