0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Finns det något annat val?
22 Feb

Finns det något annat val?

I Milan derby igår kväll avfyrades Inter Milan helt och besegrade Milan med tre mål, vilket gav Rossoneri en två-match förlust i ligan. Samtidigt toppade de framgångsrikt även Serie A-tabellen. För närvarande har Juventus två matcher mindre, 11 poäng från toppen. Det kan inte sägas att den helt har tappat chansen att tävla om ligatiteln, men spelet mot Crotone måste vinnas i morgon morgon tidigt.

McKenney, som hade en medelmåttig prestation i UEFA Champions League förra veckan, drabbades av en mindre höftskada, men när lagets mittfältlinje bara var 100% frisk kunde Ramsey bara bita tänderna och insistera på att bära Juventus Billiga Fotbollströjor. I det här spelet fick mittfältaren Fagioia efter U23-laget till och med en chans att inleda första lagets första Serie A-start. I själva verket hade han en chans i Coppa Italia och hans prestanda var ganska enastående! Det beror på om han, som är i fara ikväll, kan bli känd i en strid.

Man kan säga att endast Cristiano Ronaldo och Chiesa Jr. som bär offensiv Juventus matchtröja är friska. Efter intensiva och intensiva spel de senaste veckorna kan de fortfarande inte pressa ut en andningsmöjlighet. Igår gjorde Lukaku ett mål, kontrasterande Ronaldo i Serie A målgörarlista. Morgondagens spel Juventus behöver en seger för att öka moral, och Cristiano Ronaldo måste också göra mål för att hjälpa laget att vända saker.

Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.