0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Efter tre månader är Marcus Rashford tillbaka!
09 Oct

Efter tre månader är Marcus Rashford tillbaka!

På onsdagseftermiddagen lokal tid hade Manchester United och det brittiska kronlaget Blackburn en avslutad uppvärmningsmatch på Old Trafford. Marcus Rashford, som just hade återhämtat sig från sin skada, återvände till startuppställningen i Billiga Fotbollströjor, visade en bra tävlingsform, gjorde två mål och hjälpte Manchester United att vinna med 3-0.

Detta är den första matchen som Marcus Rashford har deltagit i den här säsongen. Innan dess hade den engelske landskampen drabbats av en axelskada. Efter Europacupen kontaktade han en expert för kirurgi och missade Manchester Uniteds försäsong och tidiga säsongsmatcher, liksom England. Flera världsförberedelser. Det är underförstått att Marcus Rashford iförd Manchester United matchtröja i Manchester United och det brittiska mästerskapslaget Blackburn har en mycket stark lust att spela. Han gjorde två gånger i denna 60-minuters uppvärmningsmatch med slutna dörrar.

Marcus Rashford är en viktig spelare för Manchester United säsongen 2020-21. Han har spelat 57 gånger i alla tävlingar, bidragit med 21 mål och 15 assist och deltagit i 36 mål. Hans återkomst är så viktig för Manchester United, då ser vi fram emot hans förmåga att ge oss fler överraskningar i nästa match.


Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.