0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Bli kastad för 10 poäng över natten
27 Sep

Bli kastad för 10 poäng över natten

Den 27 september, i den åttonde omgången i franska Ligue 1, gjorde Payer två poäng, men kunde inte rädda laget. Marseille förlorade mot Lens 2-3. De två senaste omgångarna förlorade 4 poäng och ligan gav efter för andra gången Nu har Paris Saint-Germain Saint-Germain inte bara vunnit, utan tävlande har tappat kedjan efter varandra och spänningen i mästerskapet har gradvis försvunnit.

I det här spelet gick de två sidorna samman för att bidra till en turbulent målstrid. Om Payer, iförd en Marseille Billiga Fotbollströjor, hade en stor hjälp, gjorde han 3 direkta frisparkar på 5 omgångar, bidrog med 5 mål och 1 assist, och överträffade Mbappé, Benjedr och andra för att direkt toppa poänglistans namn. Marseille -tjänstemannen rekommenderar Paye som trollkarl! Men Payers perfekta prestation kunde inte hjälpa laget att få det sista skrattet. I den 71: a minuten gjorde Sotoka sitt tredje bidrag. Han hittade exakt Said i ett högerhänt kryss, den senare nickade enkelt in bollen och Marseille hamnade efter 2-3 igen.

För närvarande har Paris Saint-Germain vunnit 8 matcher och rankat först med 24 poäng. Även Messi som bär Paris Saint-Germain matchtröja har fortfarande 0 mål och 0 assist. Det räcker med att lita på prestationen hos superstjärnor som Mbappé, Neymar och Di Maria. ligan, Lens var 9 poäng efter och rankade tvåa, medan Marseille kastades av med 10 poäng och rankades trea.


Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.