0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
5 år, 3 möten i Champions League, 2 kronor
30 Sep

5 år, 3 möten i Champions League, 2 kronor

Den 29 september är den andra omgången i Champions League -gruppspelet på väg att inleda ett fokusspel, där Liverpool spelar borta mot Porto. Detta är en duell mellan de två Champions League -mästarna. Liverpool, klädd i rött Liverpool matchtröja, är fast besluten att vinna trepoängaren. De föregående åtta mötena var där Liverpool förblev obesegrade och slog Porto.

Som dubbeljätt i Premier League och Champions League har Liverpool, som bär rött Billiga Fotbollströjor, vunnit 6 Champions League -titlar. Den senaste var 2019. På den tiden besegrade de Tottenham i finalen och vann igen efter 14 år. Jämfört med Liverpools 6 Champions League -vinster har Porto vunnit 2 Champions League -titlar i historien. De två lagen har spelat mot varandra i Champions League och Europa League totalt 8 gånger i historien, inklusive 6 gånger i Champions League. Liverpool gjorde 5 segrar och 3 oavgjorda för att förbli obesegrade, 0-0. , 2-0, 1-1, 4-1, 5-0, 0-0, 2-0, 4-1, gjorde 18 mål och släppte bara in 3 mål och besegrade Porto.

Som tränare är detta den femte Champions League -matchen mellan Klopp sedan han tillträdde. Porto har flest vinster (3 gånger), flest mål (11 mål) och noll stängningar i Champions League under Klopp. (3 gånger) Mest motståndare. Den här gången som leder laget i bortamatchen, är Klopps primära mål att hålla Liverpool obesegrade, att fortsätta de 20 åren i rad med obesegrade rekord i Europakriget mellan de två lagen och sedan gå ut på att göra tre poäng.


Du kanske är intresserad av produkterna nedan:
Copyright © 2021 kopastroja.co.ltd ,All Right Reserved.